intakegesprek Home
Interieurontwerper > Een interieurontwerper aannemen loont!
Een interieurontwerper aannemen loont!
Bij een interieur inrichting komt heel wat kijken. De bouwmarkt is constant in beweging. De bouwmaterialen, regelgevingen en stijlen van 5 jaar geleden zijn al lang niet meer die van vandaag. Een interieurontwerper is een specialist die zich voortdurend bijschoolt en informeert om op de hoogte te blijven van wat er op gebied van meubilair, keukens en huishoudtoestellen, badkamerinrichting en sanitair, verlichting, vloeren en vloerbekleding, stoffen en muurbekleding, e.d. bestaat en verandert.

Ook voor de ruimtebeleving en indeling bent u bij een interieurontwerper op de juiste plaats. Je hoort de mensen wel eens zeggen: "mocht ik opnieuw beginnen, ik zou het anders aanpakken". De interieurontwerper houdt rekening met de ergonomie, functies en flexibiliteit van ruimtes en denkt op lange termijn. Dit heeft grote voordelen naar de toekomst toe wanneer onnodige kosten kunnen vermeden worden. Dit kan gaan over kleine dingen zoals voldoende stopcontacten tot rekening houden met veranderende gezinssituaties waar je zelf nog niet aan dacht.

Naast tal van praktische voordelen is er nog één belangrijke reden om zeker een interieurontwerper aan te nemen: De look en sfeer van uw inrichting. In het overaanbod aan stijlen, kleuren, materialen en meubelen zal de interieurontwerper een perfecte harmonie vinden die uw persoonlijkheid uitstraalt en waar u kan tot rust komen na een hectische dag.

De interieurontwerper zal in samenspraak met de klant zorgen voor het ontwerp en de realisatie van uw woning dankzij een uitgebreid netwerk van merken, fabrikanten, handelaars, aannemers, installatie bedrijven e.d.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Andere artikelen in deze categorie
Interior Designer/ Interieurontwerper algemeen
Een interieurontwerper aannemen loont!
12 Redenen om een interieurontwerper aan te nemen
Vragen & Antwoorden
Kleur in huis

Doorzoek website