intakegesprek Home
Projectbegeleiding > Algemeen
Algemeen
InUus kan voor u het gehele traject van uw project begeleiden. Nadat het program van eisen/wensen is uitgewerkt. Dit kan met 2D/3D tekenwerk, visualisatie en de materialen. Is de volgende stap, de detail uitwerking van b.v maatwerk meubilair. Dit kan een keuken, badkamer of meubel zijn. Aan de hand van deze detail tekeningen en bestek omschrijving kan er offerte opgevraagd worden bij diverse door InUus geselecteerde, specialistische bedrijven. Deze bedrijven hebben alle jaren lange ervaring en zijn hierdoor de juiste partij om uw project vorm te geven.

Ook kan InUus voor u de partner zijn bij uw nieuw te realiseren woning.

Als bouwbegeleider/bouwsupervisor, kunnen we op tijd ingrijpen als er iets dreigt mis te lopen. Zeker bij bouwprojecten waar u niet direct bij aanwezig kunt zijn. InUus is het centrale aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Hierdoor is controle en bijsturing ten alle tijden mogelijk. Hier wordt verslag van opgemaakt, en dit wordt, waar nodig, met foto’s verder ondersteund. Op deze manier wordt uw opleverdatum gerespecteerd.

Toeval dient te worden voorkomen door te werken volgens plan; op het juiste tijdstip, op de juiste manier en met het juiste eindresultaat.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Andere artikelen in deze categorie
Algemeen
Visie

Doorzoek website