intakegesprek Home
Lichtadvies > Algemeen
Algemeen
Verlichten is een specialisme, het is maatwerk. InUus levert sfeer op maat. Onze toegevoegde waarde ligt in een professionele koppeling van kennis en creativiteit. InUus is geschoold en heeft een aantal jaar ervaring in het geven van lichtadviezen.

Onze projectbegeleiding in 8 stappen:

1. Intake
2. Uitwerken advies
3. Tekening
4. Offerte
5. Presentatie
6. Finetuning en revisie
7. Technische ondersteuning
8. Levering volgens planning

Stap 1: intake
Tijdens een intakegesprek maakt InUus een inventarisatie van uw persoonlijke wensen en visie . We bespreken de mogelijkheden en gewenste effecten wat betreft kleur, richting, intensiteit en accenten. Ook energieverbruik, levensduur van lichtbronnen en visueel comfort komen aan de orde.

Stap 2: Uitwerken van het advies
In het advies vertaalt InUus uw wensen in vormtaal en verhoudingen. Spanning en rust creëren. In het advies worden het schaduwspel, en het materiaal- en kleurkeuze bepaald.

Stap 3: Tekening, 2D/3D, visualisatie, berekeningen,aanlichten van gebouw/object.
De tekening bevat een gedetailleerde weergave van geadviseerde armaturen op de tekening, waarbij de plaatsing en richting is aangegeven. Daarmee is de tekening geschikt als leidraad voor installatie.

Stap 4: Offerte
In de offerte vindt u ons met visie onderbouwde advies en lichtplan. Het biedt een materiaallijst gerangschikt per ruimte, compleet met afbeeldingen en productdetails. Hierin zijn de geadviseerde lichtbronnen en benodigde technische accessoires opgenomen.

Stap 5: Presentatie
In de presentatie worden voorgestelde armaturen getoond. Dit kan in de vorm van een monsterarmatuur of via de website. Daarnaast kunnen wij de beoogde lichteffecten in ons 'lichtlab' presenteren. D.m.v. computer animatie.
Hierbij wordt duidelijk dat niet alleen de vormtaal van het armatuur belangrijk is, maar dat het ontstane lichtbeeld het meeste effect op de ruimte heeft.

Stap 6: Finetuning en revisie
In deze stap worden aanvullingen en technische wijzigingen, voortvloeiend uit de bespreking tijdens de presentatie, verwerkt

Stap 7: Technische ondersteuning
Wanneer InUus materiaal levert, begeleiden wij dit natuurlijk, om technische en andere problemen te voorkomen. Wanneer u dat wenst, kunnen we een uitgebreide handleiding met foto's en maatvoering voor u verzorgen.

Stap 8: Levering volgens planning
Om bouwschade te voorkomen is levering in vooraf besproken fases mogelijk. Het eindresultaat is een doordacht lichtplan dat de functionaliteit van alle ruimten eer aan doet en waarbij die sfeer is gecreëerd die u voor ogen had.

Kosten
De kosten voor een dergelijk adviestraject starten bij € 350,-. Wanneer u bij ons tevens de armaturen aanschaft, krijgt u bijzonder gunstige voorwaarden waardoor u ruimschoots gecompenseerd wordt voor de advieskosten.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Andere artikelen in deze categorie
Algemeen
Verlichting
Termen
Kosten
Drie invalshoeken van verlichting
Directe of indirecte verlichting

Doorzoek website