intakegesprek Home
Projectbegeleiding > Visie
Visie
Niets is zo belangrijk, dan je thuis te voelen in je eigen huis. Vaak wil je wel wat anders maar weet je niet hoe of wat. Ook ontbreekt de tijd om het een en ander uit te zoeken. Voor InUus is functionaliteit en comfort het uitgangspunt. InUus probeert daarnaast ook dat een huis een persoonlijkheid krijgt. Huis met een ziel. Dit alles met licht en ruimte, om het optimale te bereiken. Ook uw persoonlijke interieur spullen krijgen datgene wat ze verdienen. Kortom; Mensen van elke ruimte laten genieten. Dat is ons doel. Wij zijn meer dan een bureau voor binnenhuisarchitectuur. Wij zijn InUus, interieurontwerpbureau. Vooral uw interieur.

Werkwijze
Tijdens een eerste vrijblijvend oriënterend gesprek, bij u op locatie, maken we een program van eisen. ( wensen ) Aan de hand van dit program maakt InUus een stappenplan. Dit stappenplan is afhankelijk van datgene wat er moet gebeuren. Onze kracht ligt in het combineren van verschillende onderdelen. Het leveren van een totaal concept, maar ook afzonderlijke delen zijn mogelijk.

Samenwerking
InUus heeft een heel netwerk van leveranciers, producenten, bouw gerelateerde bedrijven, e.d. om zich heen gebouwd. Zij leveren kwalitatieve en mooie producten en diensten, die wij graag toepassen in onze ontwerpen. Met elk van deze bedrijven hebben wij direct contact zodat de lijntjes kort blijven. Dit werkt wel zo prettig, voor alle partijen.

Wij werken onze ontwerpen tot in detail uit, zodat ons netwerk gelijk aan de slag kan met realiseren. Hierna voegen we de producten toe die het plaatje compleet maken en het mooiste eind resultaat geven.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Andere artikelen in deze categorie
Algemeen
Visie

Doorzoek website