intakegesprek Home
Nieuws > Inuus dealer van infraroodpanelen
Inuus dealer van infraroodpanelen
Sinds kort is Inuus dealer van infraroodverwarmingspanelen. Met deze panelen kunt u op op een comfortabele manier uw woning of werkruimte verwarmen. Infraroodverwarming is een zuinige verwarming welke zeer spaarzaam omspringt met uw energie. Een infraroodpaneel werkt met een lange golf straling van ongeveer 10.000 nm wat er voor zorgt dat alle objecten in de kamer opgewarmd worden tot een temperatuur ongeveer 3 graden hoger dan de gevraagde luchttemperatuur. Dit geeft een zeer aangenaam warmtegevoel.

Infrarood verwarmen op stroom is de verwarming van de toekomst, zeker gezien de constant stijgende gasprijzen. Duurzaam, energiezuinig, gezondheidsbevorderend, ruimtebesparend en eenvoudig te plaatsen. Stekker in het stopcontact en klaar!!

De warmte is direct voelbaar en valt te vergelijken met het behaaglijke gevoel van de zonnestralen op uw lichaam of bv de warmte van een houtkachel. Niet de lucht wordt verwarmd, maar de objecten en de mensen die zich in de nabijheid bevinden. Omdat de lucht niet verwarmd wordt, vindt er ook nauwelijks luchtverplaatsing plaats, hierdoor bespaart u veel energie!

Het mooie van de infraroodpanelen is dat ze uitgevoerd kunnen worden in de vorm van een schilderij of foto, zoals de foto van een open haard, bedrijfslogo etc. Het is dus niet alleen behaaglijk warm, maar ook nog eens een sieraad voor in huis!

De voordelen zijn:
  • Geen circulatie van stof en huismijt meer in huis
  • Geen verlies van warme lucht indien een deur opengaat
  • Hogere luchtvochtigheid (geen droge lucht meer)
  • Verbeterde bloedcirculatie (bekend van de infraroodsauna)
  • Alleen warmte waar en wanneer het nodig is (energiebesparing)
  • Geen koude voeten meer (ook de vloer absorbeert namelijk de warmte)


  Druk artikel af Verstuur artikel

Andere artikelen in deze categorie
Nieuwe website
Hans Wattel op RTL4 over zorgdomotica
Inuus dealer van infraroodpanelen
RTL film over domotica in de zorg met Inuus

Doorzoek website