intakegesprek Home
Algemeen > Verkoopstyling
Verkoopstyling
Verkoopstyling is op dit moment hetgeen wat u kunt doen om uw huis aantrekkelijker te maken. Door middel van verkoopstyling uw huis transparant maken, overbodige meubel weghalen, benadrukken van de positieve elementen en het afmaken van de kleine klusjes.
Als verkoopstylist wil ik u graag helpen met het verkoopklaar maken van uw huis. Samen lopen wij uw hele huis door en geven wij u direct advies. U krijg na afloop een compleet rapport waarin puntsgewijs staat welke wijzigingen gedaan moeten worden om uw huis verkoop aantrekkelijk te maken.

U weet als geen ander hoe de huizenmarkt er op dit moment voor staat. Met de huidige economische situatie is het erg lastig om een goed bod voor uw huis te krijgen. Toch wilt u graag snel uw huis voor een goed bod verkopen. De uitstraling van uw huis is daarbij van onschatbare waarde. De eerste indruk is namelijk blijvend en dit kan de potentiële koper doen afschrikken of juist enthousiast maken. Verkoopstyling aan de hand van een interieuradvies is daarvoor de oplossing. Voor een relatief laag bedrag is de kans erg groot dat u uw huis sneller verkoopt!
Met de inrichting van uw huis bezig zijn. Genieten van kleur en licht. Combineren van romantisch en modern. Kiezen van stof en stijl. Uw woongenot actief beleven: dat is wat InUus doet. Zorgvuldig geselecteerde materialen, meubels, kleuren en accessoires, vormen de kern van mijn interieuradviezen. Met veel aandacht voor bestaande interieurelementen, geef ik uw woonomgeving een karakter dat aansluit op uw woonwensen.

Voordat het interieuradvies tot stand komt maken we allereerst een afspraak om kennis te maken. Hierbij worden uiteraard uw eisen en wensen besproken. Het interieuradvies wordt namelijk gemaakt aan de hand van uw wensen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Andere artikelen in deze categorie
Linken
Verkoopstyling

Doorzoek website